Voxnet – Net zo individueel als het leven zelf

Door de jarenlange ervaring, heeft ReVox de wensen van onze klanten leren te begrijpen. Er moet niet alleen gelet worden op individuele producten, maar ook op duurzame oplossingen, zoals het streven naar een optimale luisterervaring. Door het uitwisselen van ideeën met zowel klanten en technici, die betrokken zijn bij de specificatie van de apparatuur voor exclusieve architectuurprojecten, heeft men de systemen kunnen optimaliseren in termen van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Wij kunnen het Voxnet-systeem voor u op maat ontwerpen, om te voldoen aan uw exacte vereisten. En dat is niet alleen het geval voor Revox producten. Audio & video producten van vele bekende fabrikanten kunnen volledig worden geïntegreerd in de Voxnet wereld.

Voxnet

Uw liefde voor muziek?

Bij voorkeur in de beste audiokwaliteit waar u ook bent binnen uw eigen huis? Veronderstel, ongeacht of u liever klassieke of pop, jazz of blues luistert, loopt u uw lounge binnen en hoeft niet over te schakelen op radio of CD op de normale manier, maar U maakt uzelf kenbaar gewoon met uw naam, omdat Voxnet al weet wat uw favorieten zijn. Uw muziek begint te spelen, direct op het volume dat u hebt ingesteld. Het muzikale genot, als u van kamer naar kamer gaat, bevestigt u gewoon uw naam weer via de wandmontage eenheid. En nu uw muziek begint te spelen in bijvoorbeeld de keuken, in de beste CD-kwaliteit en perfect gesynchroniseerd met wat er wordt afgespeeld in de lounge. Dat is hoe eenvoudig en hoe fascinerend de Voxnet audio wereld is.

Voor de liefde van zuiver geluid.

MuziekAls het gaat om de geluidskwaliteit, kennen de Revox ingenieurs niet de betekenis van het woord compromis. De uitgang van de Voxnet versterker is zelf al uitstekend, maar met de geïntegreerde digitale signaalprocessor, biedt dit fascinerende mogelijkheden. Frequentie reacties worden opgeslagen voor alle Revox luidsprekers die elke nuance van uw Revox-systeem laten horen. En wilt u nog meer, u kunt de versterker de positie van de luidsprekers ingeven zodat de bass-eigenschappen kunnen worden aangepast aan de omgeving zodat de best mogelijke geluidskwaliteit kan worden weergegeven.

De meeste ruimten hebben bijzondere akoestische uitdagingen, zoals de grote gebieden van glas of hoge plafonds. Uw Revox specialist kan de versterker/luidspreker combinatie voor u instellen met de best mogelijke resultaten. Het spreekt voor zich dat high-definition audio formaten kunnen worden verwerkt in het Voxnet systeem. Ervaar een stuk muziek in studio master kwaliteit, precies zoals de geluidstechnicus en de muzikanten het bedoeld hebben, dat is echt iets heel bijzonders.

De verscheidenheid van internetradio

De internetradio in het Revox multiuser systeem biedt u eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid van beschikbare radiostations over de hele wereld. U beslist of u wilt genieten van jazz uit New Orleans, of om te luisteren naar het laatste nieuws van Sydney of van waar u woont. De selectie is gewoon eindeloos.

InternetradioHet Revox multiuser systeem helpt u zoeken. De Internetradio biedt u vele opties van de selectie van regionale radiostations naar aanbevelingen, trends of hoge resolutie radiostations. De “Zoek” functie is bijzonder nuttig. U hoeft slechts een paar letters in te voeren en meteen wordt er een overeenkomstige lijst met radiostations weergegeven. Naast de enorme selectie, is de snelheid waarop de lijst beschikbaar is indrukwekkend.
En als u een bepaalde radio station regelmatig zou willen luisteren, gewoon de knop voor 2 seconden ingedrukt houden en het station wordt gekopieerd naar uw lijst met persoonlijke favorieten. Dankzij de gepatenteerde multi-user aanpak, kan elke gebruiker hun eigen lijst met favorieten beheren.

De wereld aan je voeten in HiFi stereo.

SteramingVoor muziekliefhebbers is het nog  nooit zo gemakkelijk geweest om een onuitputtelijk archief van muziek in handen te krijgen. Ontelbare audio streaming diensten worden aangeboden via het Internet. Verschillende dienstverleners die zich richten op verschillende genres: blues, jazz of rock, met afspeellijsten en muzikale aanbevelingen op basis van uw eigen gebruik gedrag, in high-definition audio formaten of geoptimaliseerd voor mobiele toepassingen. Het aanbod is bijna oneindig.

 
AppsBeheersen van deze enorme diversiteit die voortdurend verandert als nieuwe aanbieders op het internet komen stelt hoge eisen op een Multiroom systeem. Voxnet stijgt boven deze uitdaging uit door oplossingen met oplossingen te komen die hun tijd ver vooruit zijn. Voxnet versterkers hebben een fundamentele modulariteit met hun slot module ingebouwd. Een interface voor traditionele audio input wordt geleverd door de Voxnet i/o-module. Het gevoeligheidsniveau van deze ingangen is zodanig, dat wanneer een audiosignaal wordt gedetecteerd, de versterker automatisch over schakelt naar dat signaal en kunt u onmiddelijk genieten van uw muziek, zonder op eventuele knoppen te hoeven drukken. Dit betekent dat het geen verschil maakt naar waar u vandaag de dag naar wilt luisteren. U selecteert gewoon uw muziek in de bijbehorende service App en Voxnet begint te spelen.

En het systeem heeft geen beperkingen als het gaat om de methode die wordt gebruikt voor het steramen van de muziek. Of het AirPlay is, Bluetooth, iPhone of Android, Nexus of iPad, begrijpt Voxnet ze allemaal. Je blijft flexibel, ook wanneer de markt op zijn kop wordt gezet door de nieuwste trend, dan zorgt Voxnet ervoor dat de hele wereld van de muziek aan je voeten ligt.

TV en video on demand

voxnet-katalog7-02-c2Een avond met een blockbuster film of een voetbal wedstrijd in het weekend op uw televisie, maar met geweldig geluid uit kwalitatief hoogwaardige Revox luidsprekers? Geen probleem. Maar hoe gaat dat werken zonder een hele reeks van afstandsbedieningen? Het Voxnet systeem is zo ontworpen dat het onmiddellijk detecteert dat de televisie aan gaat. De Voxnet versterker schakelt dan automatisch naar de juiste audio input en begint te spelen. U hoeft bijna niets te doen, behalve de televisie aanzetten natuurlijk.

Speel eenvoudig een CD

CD-SpelerZo groot en zo veelzijdig als internetradio en audio streaming diensten ook zijn, soms verlang je naar eenvoudige dingen. Zoals luisteren naar een traditionele audio CD, die de grootste luisterplezier kan geven. U zult niet worden verrast om te weten dat u alleen de cd van uw keuze in de CD-speler moet stoppen om te beginnen met het genieten van uw favoriete muziek. Natuurlijk kent u uw afstandsbediening. Maar een andere optie is de wandmontage eenheid die ook kan worden gebruikt voor het verzenden van de belangrijkste commando’s naar de CD-speler. U kunt uw favoriete passage herhalen een nummer eenvoudig overslaan. Onnodig om te zeggen, de muziek kan u volgen door het huis heen. Druk enkel de knoop met uw naam op het bedienpaneel waar u bent, en de muziek begint af te spelen.

Volledig geintegreerd: ReVox M100 en ReVox M51

De modulaire M100 stereo versterker en de M51 multi-kanaals versterker hebben jarenlang plezier gebracht aan Revox gebruikers over de hele wereld. Het geweldige geluid, de uitbundige kracht uit zich in de resultaten van maximaal 200 watt per kanaal. Samen met het modulaire concept, bieden nog steeds een fascinatie voor elke fan van hi-fi. Natuurlijk, deze klassieke Revox producten kunnen volledig worden geïntegreerd in de wereld van de multi-user Voxnet. Profiteer van de krachtige, uitstekende en beproefde uitgangen van deze twee mijlpalen in de geschiedenis van Revox versterkers. Ze creëren de ultieme geluidservaring in uw luister ruimte of in uw thuisbioscoop.

U kunt daarnaast ook de Re: systeem M51 bronnen doorgeven naar de Voxnet versterker. Deze bronnen kunnen vervolgens worden gebruikt en bestuurd door het volledige systeem van Voxnet. En dit is wat wij verstaan onder duurzaamheid in de Revox product ontwikkelingsaanpak. Concepten die werden ontwikkeld meer dan 15 jaar geleden zijn vandaag nog steeds geldig en kunnen worden uitgebreid op een modulaire manier.

M100